Ara tens una bona ocasió per caminar i coneixer El Camí de Vidabona, un brancal del camí, que per la seva ubicació geogràfica, està fortament arrelat al concepte de país.
A Terra de rucs, estem molt a prop, situats als pe...us de Serra Cavallera, en un paratge de gran bellesa natural.
Podràs pujar al Taga, carenejar per la serra, respirar l’aire pur d’aquest mirador excepcional, seguir els torrents, apropar-te a les seves aigues i observar com flora i fauna, desperten a la primavera.
Veure i viure molt de romànic, embolcallar-te amb les històries, llegendes i simbologia d’aquestes contrades, coneixer el seu passat miner.
Tota aquesta descoberta, acompanyats dels nostres rucs, que amb les seves aubardes t’ajudaran a portar el teu equipatge.
Descobriràs mil i una coses entorn al comandament i costums d’aquests entrañables animals i podràs experimentar tot el que significa viatjar amb rucs.
Tindràs moltes anècdotes per explicar.
Pots venir sol /a, en parella, amb els nens/es, en grup... i viure amb nosaltres moments de conversa, de pau i silenci, de benestar i harmonia.
T’oferim diverses opcions, que podem adaptar totalment als teus interessos i al temps del que disposis, fent una excursió a la teva mida, amb o sense pernoctació.

Fer tot el circuit,(aconsellabe 3 /4 dies) o bé alguna de les etapes :

1- Sant Joan de les Abadesses-Ogassa-El Negre. A el refugi El Negre (encara en construcció) és pot dormir amb sac i sota teulada. Disposaràs d' una manega amb aigua potable
2- El Negre - Coll de Jou - Sant Amanç- El Negre
3- El Negre - Coll de Jou - ascens al Taga (2039 m.)
4- El Negre - Sant Joan de les Abadesses
Existeix també la possibilitat de pernoctar amb residències-cases de pagès de la zona

Altres propostes:
Enllaç amb El Camí de Núria, Alta Garrotxa.
Les places són limitades, si pots, avisa’ns amb temps, per preparar la sortida conjuntament amb tu.
Més informació a:

http://elcami.cat/sites/default/fitxers/tram/documents_interes/presentacio_resum_el_negre_12juny12.pdf

Aoctar amb residències-cases de pagès de la zona